En we zijn online!!!

Hallo allemaal,

Na eerst alleen een facebookpagina te hebben gemaakt, zijn we nu dan ook online met The Dance ConAction (Modern Linedance)

Nu kunnen veel meer mensen ons vinden en hopelijk resulteert dat weer in meer leerlingen die ik mijn passie voor dansen kan bijbrengen.

 

't Is altijd zo grappig van nieuwe geinteresseerden die een proefles volgen te horen dat onze linedance lessen heel anders zijn dan  men aanvankelijk dacht.  Linedance wordt nog steeds vaak gezien als oudbollig. Zelfs in hun direkte omgeving wordt vaak gereageerd alsof ze iets raars gaan doen. Nou, als u een les bij ons volgt, verandert uw mening terstond.

Iedere les is een feestje. Gezellig relaxed. Er wordt veel gelachen met elkaar en de dansen worden met plezier geleerd.

Heerlijk dansen op moderne muziek.

 

Afgelopen week zijn de 2 nieuwe beginnersgroepen bij dansschool Wesseling gestart en het is genieten om het enthousiasme van de nieuwe leerlingen te zien. Het plezier dat ze hebben. En hoe goed de dansen ook worden opgepikt.

Dat maakt het voor mij zo ontzettend leuk om les te geven. Ja, dansen/lesgeven is mijn passie!!